کالادیوم ارتباط اندازی الکترونیکی سازمان بنادر

کالادیوم: ارتباط اندازی الکترونیکی سازمان بنادر کشتی رانی سامانه کسب و کار

گت بلاگز اخبار پزشکی مصرف بی‌رویه نمک، قند و چربی، مهم‌ترین علل مبتلا شدن به بیماری‌های غیرواگیر

کارشناس مرکز اطلاع‌رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو استان زنجان گفت: یکی از مهم‌ترین علل مبتلا شدن به بیماری‌های غیرواگیر مصرف بی‌رویه نمک، قند و چ

مصرف بی‌رویه نمک، قند و چربی، مهم‌ترین علل مبتلا شدن به بیماری‌های غیرواگیر

مصرف بی رویه نمک، قند و چربی، بااهمیت ترین علل مبتلا شدن به بیماری های غیرواگیر

عبارات مهم : انواع

کارشناس مرکز اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو استان زنجان گفت: یکی از بااهمیت ترین علل مبتلا شدن به بیماری های غیرواگیر مصرف بی رویه نمک، قند و چربی هست.

«فرناز جزءدائمی» در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به این که محصولات غذایی پرنمک نقش مهمی در مبتلا شدن به بیماری های غیرواگیر نظیر پر فشاری خون و بیماری های قلبی- عروقی و شدت یافتن این امراض دارد، گفت: غذاهایی مانند سوسیس، کالباس، کنسرو گوشت، ماهی دودی یا کنسرو شده، همبرگرهای آماده و محصولات مشابه سرشار از سدیم هستند. با توجه به نقش سدیم در زیاد کردن و شدت فشار خون بالا، مصرف مداوم و خارج از اعتدال این مواد غذایی منجر به مبتلا شدن به بیماری های فوق یا شدت یافتن این امراض در افراد مبتلا می شود.

وی ادامه داد: در اغلب فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس و کالباس مواد مغذی چون پروتئین باارزش تغذیه ای زیاد وجود نداشته ولی موادی مانند فسفات، نیترات، نمک، چربی و … که جهت سلامت بدن و زیاد کردن فشار خون مضر است به وفور یافت می شود.

مصرف بی‌رویه نمک، قند و چربی، مهم‌ترین علل مبتلا شدن به بیماری‌های غیرواگیر

این مسئول خاطرنشان کرد: میزان نمک موجود در این نوع فرآورده های گوشتی یک تا سه درصد است و از همین رو با مصرف این اقلام ضمن ایجاد پر فشاری خون سلامت افراد ترساندن می شود و احتمال مبتلا شدن به بیماری های ذکر شده است را زیاد کردن می دهد.

کارشناس مرکز اطلاع رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو تصریح کرد: مصرف پنیرهای شور به علت میزان نمک زیاد، یکی دیگر از عواملی است که به ابتلای تدریجی افراد به فشار خون یا شدت یافتن این بیماری در افراد مبتلا منجر می شود. هم چنین محصولات کنسروی مانند انواع زیتون، خیار شور و انواع متفاوت ترشیجات، کنسروهای نخود فرنگی، ذرت، کنسرو انواع سبزیجات، انواع سس های مایونز، سس های گوجه فرنگی، کچاپ، انواع سوپ های آماده، انواع سالادها، ساندویچ های آماده و … و نیز به باعث داشتن مقادیر فراوانی از نمک در فرمولاسیون خود جهت بیماری های پر فشاری خون و بیماران قلبی مضر و خطرناک است.

کارشناس مرکز اطلاع‌رسانی غذا، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو استان زنجان گفت: یکی از مهم‌ترین علل مبتلا شدن به بیماری‌های غیرواگیر مصرف بی‌رویه نمک، قند و چ

وی ادامه داد: بر اساس آمار و تحقیقات انجام شده، کودکان گروه سنی 1 تا 2 سال کشور ما، چیپس و پفک می خورند در حالی که مصرف این نوع خوراکی ها جهت کودکان زیر 2 سال به هیچ وجه توصیه نمی شود. این روش تغذیه نادرست به مرور وقت کودک را دچار اختلال رشد می کند، سیری کاذب می دهد و ذائقه او را عوض کردن می دهد که باعث می شود به مرور وقت فقط به مصرف غذاهای چرب و شور میل به نشان دهد. این روش تغذیه نادرست در سنین بالاتر پرسشها قلبی و پر فشاری خون را به دنبال خواهد داشت.

این کارشناس با اشاره به این که مطالعات نشان می دهد که مصرف زیاد فرآورده های قندی نیز از عوامل پرخطر در بیماری های غیرواگیر محسوب می شوند، افزود: انواع کیک ها و شیرینی ها، شکلات ها، شربت ها و آبمیوه های صنعتی به باعث داشتن مقادیر زیاد قند چنانچه خارج از حد اعتدال مصرف شوند، می توانند در افراد مبتلا به پر فشاری خون، دیابت و بیماران قلبی ایجاد مسئله کنند. هم چنین نشاسته موجود در فرآورده های غلات مانند قند در زیاد کردن فشار خون موثر است.

واژه های کلیدی: انواع | کنسرو | بیماری | محصولات | مبتلا شدن | محصولات غذایی | اخبار پزشکی


دانلود فایل ها

نویسنده : getblogs